Ring og få et godt tilbud på 47 52 92 30

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

1 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Profil

Venslev Tømrer- og Snedkerentrepriser bygger med træ og kvalitet.

Vi har vundet titlen som Nordsjællands bedst anbefalede isolatør 2018 af Håndværker.dk. Det er brugerne på Håndværker.dk, som har vurderet og anbefalet deres lokale håndværkere, og vi løb afsted med prisen for "Bedst anbefalede isolatør" i region Nordsjælland.  

Peter Schönemann udtaler i den forbindelse: "Vi er stolte af at blive valgt af brugerne i et skarpt felt af dygtige håndværkere. Det er selvfølgelig ikke noget, vi er kommet let til. Vi gør meget ud af at sikre, at vores kunder er tilfredse og dermed anbefaler os til andre. Prisen her er et skulderklap til os, og det er noget, som giver lyst til at arbejde videre i samme retning.”

Om os

Gennem de sidste 50 år har vi leveret kvalitetshåndværk til vore kunder, og det gør vi stadig.

For os starter det gode håndværk allerede på tegnebrættet, hvor vi sammen med vores kunder finder de bedste ideer, som vores erfarne tømrersvende fører ud i virkeligheden. Altid i solide materialer.

Godt håndværk er for os også lig med god service. Derfor kan du som kunde forvente en tømrervirsomhed, der holder, hvad vi lover, og som sætter dine ønsker først. Vores arbejdsplads er dit hjem, derfor er orden og oprydning en naturlig del hos os.

Vi udfører alle håndværksarbejde, store som små.

Peter Schønemann & Axel Andersen

Vores historie

Hornsherredets foretrukne tømrer
Venslev Tømrer- og Snedkerentrepriser er solidt forankret i vores lokalområde Hornsherredet. Vi er stolte af at være den foretrukne entreprenør på mange af lokalområdets større byggerier, heriblandt renoveringen af Skibby Kino og nyopførslen af havecenteret Bo & Grønt i Bjergmark – XL Byggecenter Skibby. Vi er også stolte af, at mange af vores private kunder også vender tilbage både 5, 10 og 20 år efter vores første møde.

50 år og følger stadig med tiden...

Venslev Tømrer- og Snedkerentrepriser er et snart 50 år gammelt familiefirma. Da Benny Schønemann startede sin tømrervirksomhed Venslev Hytter i 1960’erne, var hytter og fritidshuse en af vores spidskompetence. Men tiderne skifter, og siden sidst i 90’erne har vi heddet Venslev Tømrer- og Snedkerentrepriser. 

I dag er vi en langt mere alsidig tømrervirksomhed, der i dag ejes og styres af sønnen Peter Schønemann og partneren Axel Andersen. Vi har fulgt med tidens ønsker om mere individuelle og mere luksuriøse løsninger i det nye årtusinds private hjem.